Brazilska guza: Zategnite se brzinskim vežbama Alesandre Ambrozio! (VIDEO)

Brazillian Butt Lift je brazilski način vežbanja za podizanje zadnjice koja deluje na tri glavna mišića ovoga područja. Vežbe su jednostavne, a pružaju odlične rezultate bez straha od mišićavih i muževnih butina.

Guza ne mora da bude najproblematičniji deo ženskog tela. Tako barem misli brazilski fitnes guru Leandro Karvaljo koji je smislio efikasan način vežbanja za podizanje zadnjice, prema kojem vežbaju svi Viktorijini anđeli, uključujući Adrijanu Limu i Alesandru Ambrozio.

Brazillian Butt Lift je brazilski način vežbanja za podizanje zadnjice koja deluje na tri glavna mišića ovoga područja. Leandrove vežbe su jednostavne, a pružaju odlične rezultate bez straha od mišićavih i muževnih butina.

Vežba 1

Uspravite se, a noge razdvojite u širini kukova. Sagnite se u polučučanj tako da stopala ostanu ravna na podu, a kolena svinuta pod uglom od 90 stepeni. Iz polučučnja istupite levom nogom prema napred, vratite se u polučučanj, pa istupite desnom nogom. Ponovite ovu vežbu 30 puta.

Vežba 2

Iz polučučnja istupite levom nogom unazad, a ruke izbacite prema napred. Vratite se u polučučanj pa isto ponovite s desnom nogom. Sa svakom nogom napravite seriju od 30 naizmeničnih ponavljanja.

Vežba 3

Lezite na bok i podignite obe noge 5 centimetara od poda. Gornju nogu lagano podižite u visini ramena, pa je zatim polako spustite. Donju nogu sve vreme držite u vazduhu – nekoliko centimetara od površine na koju ste naslonjeni bokom. Ponovite vežbu 30 puta, pa se okrenite na drugi bok. Ako želite da postignete maksimalne rezultate, na zglobove stavite tegove od jednog kilograma.

Pogledajte video sa Viktorijinim anđelom Alesandrom Ambrozio i naučite osnove ovog brazilskog sistema za podizanje zadnjice.

komentara