Balkan Selection je online magazine kao i najveći regionalni projekat koji predstavlja najljepše devojke sa Balkana, odnosno sa prostora Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Dijaspore.

 

ONLINE MAGAZIN

Balkan Selection je pokrenuo online magazine posvećen ženama na kojem pripadnice ljepšeg pola mogu zanimljive i aktuelne tekstove iz oblasti Lifestyle, Hair & Makeup, Njega, Moda, Fitnes, Medicina, Sex kao i horoskop.


TAKMIČENJE – Najljepša djevojka portala

Na pomenutom portalu mogu se prijaviti sve ljepe djevojke i tako postati član naše mreže. Njihov profil biće dostupan svim posjetiocima portala koji će moci i da je ocjene sa ocjenom od 1 do 10. Djevojke sa najviše glasova na kraju mjeseca dobiće titulu Miss Mjeseca, a na kraju godine Miss Godine. U zavisnosti od sponzora portal djevojke će i dobijati određene nagrade i poklone.


MODNE REVIJE – Fashion Night

Balkan Selection organizuje i modne revije na kojima modele nose djevojke koje su prijavljene na našem portal. Prva  takva revija, na kojoj su prisustvovale tada aktuelne missice Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine kao i Top modeli iz regije. Kao specijalni gost na ovom prestižnom događaju bio je gospodin Enis Onat, izvršni predstavnik “FashionTV International”, što je ovom projektu dalo još širi značaj. Najljepše djevojke sa EX YU prostora iznele su modele Bata, Tom Tailor, Vogue kao haljine i cipele iz kolekcije FashionTV.


MISS FASHION TV – Cyprus

Svake godine na Kipru se organizuje svjetsko takmicenje za Miss FashionTV na kojem učestvuju djevojke iz cijelog svijeta. Balkan Selection je imao čast da na ovo takmičenje pošalje modele sa portal Balkan Selection koje su predstavljale svoju zemlju.


SLIKANJE I SNIMANJE

Nekim modelima smo omogucili da rade razne reklamne kampanje kako na prostoru Balkana tako i šire.


ŽURKE – Open Air Party

Organzujemo i žurke na otvorenom, a poslednju koja je održana u Bijeljini posjetilo nas je preko 3000 gostiju. Žurka je organizovana uz podršku Gradske uprave Bijeljina, a sponzori su bili Coca Cola i Nektar Pivo.

 

Open Air Party Bijeljina from CER BiH on Vimeo.


FASHION TV SLOVENIJA & HRVATSKA

Balkan Selection je ostvario uspješnu saradnju sa kompanijama „Fashiontv & F Beverages Adria“ iz Slovenije i„Fashiontv & F Beverages“ iz Hrvatske.

Šta o projektu Balkan Selection misli Kristijan Habjanič, direktor Fashiontv & F Beverages, pročitajte u daljem tekstu.

Kiki SlovenijaMislim, da je u principu projekat Balcan Selection ne samo dobrodošao nego i potreban u različitim pogledima,  tako u smislu osnivanja te upravljanja baze,  na jednom višem i profesionalnimom nivoju rada sa izabranim modelima različitih segmenata sa šire regije.

Po terminološkom pitanju baš je sada vreme za nešto takvo jer sav taj potencial koji postoji i koji je enorman može da zaživi u kombinaciji sa konkretnim projektima kojih ima nemalo u Sloveniji , Austriji, Hrvatkoj i sada još u BIH, Srbiji te šire.

Na nivou Fashiontv-ja i u svetskim razinama takvi sisitemi več postoje godinama jer se radi o drugim dimenzijama i takvo nešto se je gradilo desetlječima i sistem funkcionira u zadovoljstvo svih prisutnih.

Ali osobno mislim i verujem da na takvom malom prostoru kao što je prostor bivše Jugoslavije nigde na svetu nema ovoliko potenciala i specifike kao što imamo mi tako po pitanju mentaliteta, energije, lepote, a po drugoj strani da le ovo nije iskoriščeno npr da neko želi na tom području nešto uraditi pa ne zna gde da se okrene, gde da mu bude savjetovano nešto i na kraju gde da može izrealizirati svoju želju svoj potencial i da se mu na kraju to i poplati tako i drugačije, nekom je dovoljno prepoznavnost al neki žive od toga itd.

Po drugoj strani najbitnije od svega je da projekat živi u realnosti, da su mu namjere poštene, da se radi o nivou i da sve skupa ima poligon gde mogu interesi da se realizuju, da ima viziju i da su svi prisutni zadovoljni.